Last days of March

I’m so excited – spring feels so good and there’s so many great things coming up. It almost feels like being on vacation, even though I have to study too. I have an exam about law next Monday, and I’m already so happy about getting it done. After that I only have to do another exam about my favourite subject forensic psychology, and attend trials as an observer and write a report about it. It’ll be interesting!

Oon aika innoissani – alkaa olla kevät, ja niin monta kivaa juttua on edessä päin. Tuntuu melkein kuin olisi lomalla, vaikka pitääkin vielä opiskella. Ensi maanantaina olisi oikeustieteiden tentti, ja odotan jo, että saan sen tehtyä. Sen jälkeen enää yksi tentti lemppariaiheestani oikeuspsykologiasta ja oikeudenkäyntien seuraamista, josta pitäisi kirjoittaa raportti. Tulee niin mielenkiintoista!

IMG_4190

We celebrated my fiancé’s birthday on Saturday. I let him decide what I would bake and he asked for apple pie so here it is! We also went to the city and had a dinner there. From that point there was nothing spectacular about the day, but the atmosphere and feelings were simply on point, which made the day even better. We wandered around and just enjoyed the spring-like weather.

Viikonloppuna tosiaan juhlittiin mieheni synttäreitä. Hän sai valita, mitä leivon, ja toiveena oli omenapiirakka joten tässä se nyt on! Mentiin myös kaupunkiin ja syötiin siellä hyvin. Ei mitään kovin erityistä, mutta tunnelma ja fiilikset oli kyllä todella kohdallaan, mikä teki päivästä ihanan. Kierreltiin kaupungilla ihan kiireettä ja nautittiin kevätsäästä.

IMG_4237.JPG

We don’t have too many photos of us, but here’s one from last Saturday

Meistä ei ole kovin paljoa yhteiskuvia, mutta tässä yksi viime lauantailta

Advertisements

Author: Roosa

Lifestyle blog based in Finland. Writing about everything random I like - mostly about fashion, food, interior, traveling and upcoming wedding this summer!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s